Filmi i Cameron Diaz, “Bad Teacher” ka mundësi të bëhet serial.

Televizioni CBS ka prezantuar një skript 30 minutësh e cila bazohet në filmin ku Cameron luan rolin e një vajze të dashuruar në pije dhe detyrohet të jap mësim në një kolegj bashkë me Justin Timberlake.

Në këtë film luajnë edhe aktorët si Jason Segel si mësues i edukatës fizike dhe Lusy Punch si rivalja e dashurisë së Diaz.

“Bad Teacher” është realizuar vitin e kaluar dhe ka dalë me fitime të mira nëpër “box office” duke fituar 216 milion dollarë në mbarë botën. Trailerin e filmin mund ta shihni këtu.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here