Reperi i njohur sapo është bërë baba.

Megjtihatë ky dedikim duket se i referohet 1 qershorit, ditës së fëmijëve në përgjithësi dhe jo specifikisht faktit që është bërë baba.

Edhe pse natyrisht nuk mund të përjashtojm ndikimin e kësaj të fundit, pasi mund të ketë ndikuar për ta bërë artistin e shumë hiteve më të ndërgjegjshëm rreth fuqisë  së vogëlushëve.

Pikërisht për këtë ka folur dhe ai në postimin e fundit në Instagram, ku është shfaqur duke mbajtur një vajzë të vogël në krahë.

“Një fëmijë mund t’i mësojë një të rrituri si të jetë i lumtur pa asnjë arsye…” ishin fjalët e Majk që u shoqëruan me një zemër në fund. Nuk mund të shtojmë gjë tjetër veçse të themi se fjalët e tij janë shumë të vërteta…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here