‘HIGH 4’ është projekti më i ri nga anëtarët e labelit ‘Babastars’.

Ky projekt i paralajmëruar kohë më parë, është finalizuar edhe me një klip shumë interesant ku djemtë janë paraqitur me maska në fytyrë.

‘HIGH 4’ vjen pas suksesit që ata e kishin me ‘High1,2 dhe 3’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here