Bab e bir se shpejti me një duetSabri Fejzullahu dhe djali i tij, Ermali ka kohë që kanë paralajmëruar një duet.Bab e bir, këtë kërkesë të madhe të fansave për të qenë bashk në një projekt, tashmë e kanë realizuar.

“Nostalgjia” titullohet bashkëpunimi i tyre, i cili do të vijë i realizuar edhe me videoklip.

Xhirimet e kësaj video kanë filluar dhe pritet që brenda një kohe të shkurtë të publikohet.Ndryshe Sabriu dhe Ermali veç këtij projekti të përbashkët, kanë realizuar edhe disa projekte vetanake.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here