Këngëtarja për këtë rast kishte zgjedhur një fustan ngjyrë ari, i cili theksonte linjat e saj dhe zbulonte shpinën. Variantin elegant të...
Dy filma artistik kanë aplikuar në thirrjen për aplikim për propozimin e Kosovës për çmimin Filmi më i mirë i huaj. Filmi "Azemi"...
“Titanic” fiton një “Oscar” të ri, një dekadë pasi u shndërrua në filmin më të suksesshëm të të gjitha kohërave, duke fituar 11...
Grupi i aktorëve të filmit të shkurtër kosovarë, “Shok”, nuk ishin të vetmit shqiptarë të pranishëm në ceremoninë e akademisë së Oscar-ëve. Modelja, Emina...
Këngëtari dhe kompozitori Flori Mumajesi është sërish i nominuar për çmimet ‘Balkan Music Awards. Kësaj radhe ai konkurron me këngën “Making of” në...
Në Los Angelos në edicionin e 53 të Grammy Awards artistët më të mirë të vitit kanë habitur dhe entuziazmuar publikun me kërcimet...