Avril ndahet nga burri Avril Lavigne perze bashkeshortin nga jeta e saj pas tre vitesh martese.

Avril Lavigne vendos te ndahet nga rocker-i Deryck Whibley, me te cilin u kurorezua ne 2006.

Kishte mese nje vit qe cifti nuk shkonte aspak mire, po ne muajin gusht ata u fotografuan bashke duke zhdukur nga qarkullimi per pak kohe zerat qe flisnin per ndarje.

“I ka thene se do ta linte dhe se nuk donte ta shihte kurre me.

Dokumentat per divorcin duket se do te paraqiten brenda disa ditesh”, tha nje burim i mireinformuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here