AurelaModelja dhe blogeria e njohur kohët e fundit ka ardhur me ndryshime të mëdha në pamjen e saj.

Pas ndryshimit të modelit dhe ngjyrës së flokëve, Aurela Hoxha ka ndryshuar dhe ngjyrën e syve.

Por ajo që duket se ska në plan të ndryshojë është pozicioni i ri i të pozuarit. Pozat e saj të fundit fotografike janë të njëjtat. Çfarë është ky fiksim i ri i Aurelës?

Aurela Hoxha tregon 'pozicionin'e saj të preferuar

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here