Kur këngëtarja Aurela Gaçe njoftonte të gjithë fansat për publikimin e klipit të saj të ri me titullin “Cash”, me siguri të gjithë pasi panë klipin kanë përjetuar ndjesinë e çuditshme të diçkaje déjà vu, që do të thotë të një klipi që dukej sikur është parë edhe në të shkuarën.

Nëse e keni pasur vërtet këtë ndjesi nuk mund t’ju vëmë aspak faj. Klipi “Cash” i Aurela Gaçes në bashkëpunim me MC Crasha në disa pjesë është një kopje e klipit “Toxic” të këngëtares amerikane Britney Spears.

Për të bërë krahasimet e rastit mund të klikoni në you tube klipin “Toxic” të Britney Spears dhe më pas krahasojeni me klipin “Cash” të Gaçes e cila ka imituar këngëtaren amerikane edhe në look e veshje…

Po të jenë kaq pa fantazi këto këngëtaret e vendit tonë? Shkojnë e kopjojnë këngët dhe këngëtarët më komercialë të botës! Sikur të lodheshin pak më shumë duke kërkuar përtej Amerikës mund të ngopeshin duke kopjuar pa u diktuar fare. Por të kopjosh Britneyt e të pretendosh se je origjinale, kjo nuk shtyhet fare. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here