Zjarri që shkrumboi një zonë të të rë në Greqinë fqinjë ka lënë shumë viktima.

Numërohen deri më tani 79 viktima, 189 të lënduar dhe persona të zhdukur.

Kjo tragjerdi që preku Athinën ka prekur të gjithë. Rrjetet sociale të shqiptarëve u pushtuan na mesazhe sensibilizimi dhe force.

Por në mesin e tyre kishte dhe persona të bindur se nëse diçka e tillë do ndodhte në vendin tonë asnjë grek nuk do të lutej për ne. Nga ana tjetër aktori Bes Kallaku ka një mesazh të fortë për të gjithë ata që mendojnë kështu.

Krah postimit të tij në Instagram kanë vërshuar komentet.

“Nuk besoj që ata do ishin lutur për ne, 1000% ta garantoj. Gjithsesi më vjen keq për ta.”

Komentit të fansit Besi i është përgjigjur me një mesazh sensibilizues për të gjithë:

“Po pse ne nuk duhet të tregojmë se kush jemi, ka të mirë ndër të këqinj, e ka të këqinj ndër të mirë.”- ka shkruar Besi.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here