Askush nuk e ka parë kurrë Noizyn në këtë gjendjeAi është një nga reperët më famshëm dhe më të pasur, por gjithashtu dhe një nga tipat më sportivë. Rrallë herë ndodh të shikosh Noizyn të veshur me kostume serioze, për evente të rëndësishme.

Ai është veshur shumë serioz në këtë postim të tij të fundit dhe mund të duket se kjo veshje i shkon shumë për shtat.

Por se çfarë ngjarje e rëndësishme e ka detyruar Noizyn të heqë T-shirtin dhe xhinset nuk dihet ende.

Askush nuk e ka parë kurrë Noizyn në këtë gjendje

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here