Ashley Green e cila për momentin nuk është në lidhje me askënd dëshiron që i dashuri i saj të jetë i bukur dhe sy kaltër.

“Unë e dua një mashkull të bukur me sy të kaltër dhe të jetë misterioz”, thotë Ashley.

Ashley përveç që e përshkruan mashkullin e saj të ëndrrave ajo gjithashtu tregoj se është e kënaqur me trupin e saj.

“Unë nuk kam mbajtur kurrë dietë ,më pëlqen të ha të gjitha ato gjëra që ne i dëshirojmë. Unë nuk dua të jem e dobët,më pëlqen të kem trupin e një femre seksi”, ka thënë Ashley.