Ka kohë që mediat nuk flasin për këngëtaren më të mirë shqiptare të muzikës popullore Artiola Toska, donim ta sjellim në kët rubrikë artistët më të shkurtër por me zë të madh të skenës shqiptare të cilën kush nuk donte ta kishte për festat e fundvitit pranë duke e dëgjuar.

Mësuam se këtë fat do ta kenë shqiptarët të cilët jetojnë në Michigan, pasi Artiola do të jetë me datë 2 janar 2010 mes tyre, ku do ta shoqëroje edhe këngëtari Sinan Hoxha dhe mësuam se bileta do të jëtë goxha e vyer për ata që duan ti dëgjojnë këngët e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here