Sapo është lancuar në tregun shqiptar, videoklipi më i ri i këngëtares Artiola Toska.
E cilësuar nga të gjithë fansat e saj si bilbili ikëngës popullore, këngëtarja ka përgatitrur surprizën e rradhës, që e ka titulluar ‘Lulja e Preferume’.
Një album mjaft i vecantë me këngë të stilit të Artiolës në të cilin ka bashkëpunuar me Edi Balilin, tekstet nga A. Trebicka.
Albumi në të cilën përfshihet kënga në fjalë e këngëtares titullohet ‘LIVE 2009’ dhe si gjithmonë Artiola ndodhet në kulm të suksesit. (Bluetooth)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here