Arta Memedi vjen me këngën “Ski ftyr”Është këngëtare e re por me një zë mjaft të bukur. E kemi fjalën për këngëtaren Arta Memedi, e cila sapo ka sjell këngën “Ski ftyr” me një klip të thjeshtë e të bukur. Kënga është punuar nga djemtë Zzap & Chriss dhe Arta e ka kënduar me mjaft stil.

S’ka vetëm një orë që është publikuar dhe kënga dhe klipi ka marrë komentet e para shumë pozitive.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here