Arta Dobroshi Aktorja e njohur kosovare Arta Dobroshi nuk ka fituar ndonjë rol të ri, që nga filmi “Heshtja e Lornës”, në të cilin u paraqit në vitin 2007.

Arta Dobroshi e cila luan në filmin e regjisorëve, Jean – Pierre dhe Luc Dardenne, më shumicen e kohës e kalon jashtë Kosovës.

Artistja Kosovare  po jeton në Portugali me të dashurin e saj portugez, me të cilin u pa në premierën e filmit “Heshtja e Lorna’s”, ku ajo luajti rolin kryesor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here