Arta dhe Don Arbas në luftë me peshenJanë vëlla e motër, që të dy të lidhur ngusht me muzikën. Prej shumë vitesh janë edhe bashkëpuntorë të pa ndarë.

Don Arbas ka gisht në suksesin e Artes, pasi zakonisht hitet i rezervon për të.

Arbasi, që është edhe këngëtar e edhe producent, ndër vite kishte shtuar në peshë dhe vetëm tani është motivuar për ti hequr kilogramët e tepërt.

Edhe Arta e ka pa të udhës të stërvitet. Ata dy janë në luftë me kilogramët dhe po ja dalin sukseshëm, meqe duket se janë dobësuar dhe po i arrijnë linjat e synuara

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here