Prej më pak se një viti më parë, këngëtarja shqiptare u bë nënë e një djali, Moris, të cilin e ka përshkruar si një fëmijë shumë të qetë dhe që i ka sjellë një lumturi të re familjes së saj me bashkëshortin.

Para djalit, Arta Bajrami ka lindur edhe një vajzë e cila tashmë është 6-vjeç të cilën ajo dhe partneri e kanë quajtur Viktoria.

E ftuar në ‘Prive’ për të folur për këngën e saj të re në bashkëpunim me Mc Kreshën, ‘Asaj’, këngëtarja zbuloi se është në pritje të një fëmije tjetër.

‘Doja të njoftoja për fansat e mi se jam duke pritur një fëmijë tjetër, jam 3-muajshe shtatzënë diçka që ka ndodhur spontanisht por që ne jemi shumë të gëzuar që së shpejti në familjen tonë do të vijë një anëtar tjetër’, tha Arta Bajrami.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here