Arta Bajrami, e cila është në pritje të fëmijës së parë më bashkëshortin e saj Xhimi Sekiraqën, ka pohuar për media se do të këtë një nënë liberale, por njëkohësisht mjaft e kujdesshme.

E pyetur për nëse do të dëshironte të ndjekë hapat e saj dhe të merret me muzikë, Arta ka thënë se kjo do të jetë zgjidhje e vetë fëmijës.

“Nëse do të kishte talent, natyrisht se nuk do ta pengoja, mirëpo nuk do t’ia imponoja muzikën kurrë, sepse po shoh shumë fëmijë të këngëtarëve tanë që janë të nxitur nga prindërit për të nisur një karrierë muzikore”.

“Megjithatë ata nuk po munden ta arrijnë suksesin e prindërve. Për të qene këngëtarë i suksesshëm duhet të plotësosh shumë tipare, e nëse fëmija im i ka këto atëherë mua do të më këtë menaxheren me te fortë”, është shprehur Arta në një intervistë për “Infopress”.

1 Koment

  1. e fort Arta

    Te themi qfar to dojm, por mos te harrojm se Arta e solli muziken R&B ne Kosove, ne realitet ne te gjitha trevat Shqiptare

    Bravo Arta, keep going sis

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here