Madonna ka qenë në qendër të vëmendjes për përdorimin e armëve gjatë koncerteve të saj përreth botës.

Sërish është rikthyer në qendër të vëmendjes për këtë shkak. Në koncertin e saj në Filadelfi, ajo kësaj herë nuk përdori armë, por kishte veshur diçka që mezi i rrinte në trup.

Mirëpo, Madonna ka edhe përgjigje për të gjithë kritikët që kanë thënë se po promovon dhunën nëpërmjet koncerteve të saj.

“Unë në fakt, nuk e fal dhunën dhe përdorimin e armëve. Përkundrazi, unë kam përdorur simbolikë që duhet ndalur të dyja”, ka thënë Madonna.

Ajo ka shkruar edhe në faqen e saj duke thënë se përdorimi i armëve ka qenë një metaforë.

“ Është e vërtetë se ndoshta ka tingëlluar si dhunë në fillim të koncerteve të mia por ndonjëherë edhe përdorimi i armëve falls është një metaforë”, ka shkruar ajo./

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here