Armina Mevlani ishte e ftuar “në vendin e rrëfimit“ – poltrona e miqve-  tek “Rudina“, ku moderatorja i nxjerr sekretet vetëm me butësinë dhe ëmbëlsinë e saj!

Blogerja nuk rezistoi dot pa treguar dicka private: është supersticjoze në lidhje me vitin e dasmës.

“ Kam lexuar diku për tersin e viteve tek ndaj nuk dua të bëj dasëm këtë vit, dua të jetë vit cift“, ka thënë ajo. Epo, më mirë të ndjekë instiktin e vet, sepse në të kundërt, mund t`i bëhet ide fikse!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here