Armend Rexhepagiqi dhe Aida Baraku edhe këtë vit do të qëndrojnë në Tiranë.

Çifti do të jenë sërish autorë të programit “E diell”, por këtë herë me një ndryshim – ata do të jenë pa prezantuesin Adi Krasta.

Sipas “Kosova Sot” në vend të Adi Krastës do të jenë një grup prezantuesish, madje edhe të rinj në mesin e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here