Armela Imeraj Krasniqi në orën 7 pa çerek të mëngjesit të së mërkurës, Armela dhe Sokoli janë bërë prindër për herë të dytë, pas djalit të parë, Justit që tani është 6 vjeç.

Tashmë e kanë vendur emrin që do t’i vënë djalit të dytë, ai do të quhet Dastid. Foshnja që ka ardhur në jetë vetëm pak ditë më parë, ditën e lindjes ka peshuar 3 kg e 600 gr dhe ka pasur një gjatësi 50 cm.

Ndonëse ka vetëm 2 ditë që ka dalë nga spitali zënëdhënësja simpatike e selisë rozë, ndjek me vëmendje çdo kronikë të jetës politike në mënyrë që kur t’i rikthehet punës në PS të jetë e informuar për çdo gjë ka ngjarë më parë. “Bluetooth” sjell fotot ekskluzive të foshnjës së porsalindur të zëdhënëses se PS.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here