Arjan Cani ne emisionin e tij “Majtas, jo, Djathtas” ne televizionin UTV ka dhene nje deklarate te forte dhe nje opinionin e tij personal kunder parades se Gay & Lesbikeve qe do te marshojne ne qytetin e Tiranes daten 17 Maj.

Ai eshte shprehur shume qarte dhe me nje fjalor te papermbajtur per shkak te prekjes se drejtperdrejt dhe ndikimit te kesaj shoqate degjeneruese sipas tij per rinine shqiptare. -”Kjo parade nuk duhet lejuar dhe duhen marre me dru perpara, vertete jane te drejtat e njeriut dhe demokracia e cila siguron lirine e shprehjes & vetedeklarimit por te arrijme deri ne kete mase, kjo eshte fyese per popullin tone”-deklaron Cani.

Cani shton gjithashtu duke thene se: “Mjafton deklarata e tyre, tendencat e tyre seksuale, prirjet te cila vertete nuk jane humane por hajde se po i respektojme por neqoftese kjo parade do te lejohet te behet qofte ne Maj apo kurdo here tjeter, atehere kjo ka per te qene rrenimi i shoqerise shqiptare duke kaluar ne degradim, shthurje dhe fyerje ndaj moralit, parimeve dhe traditave te popullit shqiptar.

Kjo deklarate e forte e cila prek aktualitetin, politiken dhe te gjitha mediat ne vend, vjen menjehere pas debateve mbi lejimin ose jo te shoqates se LGBT te marshoje ne bulevardin e Tiranes ne 17 Maj.

Opssss nje genjeshter e vogel per 1 Prillin, na falni per mundimin qe lexuat kete artikull, se Arian Cani eshte pro parades gay kete e ka thene publikisht ne emisionin Zone e Lire……

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here