Arian Çani më elegant se Bleona Qerreti!Aktiviteti fizik dhe sushi që thotë se konsumon, e kanë transformuar gazetarin e “Zonë e Lirë”. Por se Arian Çani të dukej më i hollë se Bleona, këtë as e imagjinonim.

Një foto e rrallë e të dyve në këmbë, na bën të kuptojmë se sa shumë ka ndryshuar Çani brenda pak muajsh, aq sa lehtësisht mund të krahasohet për elegancë me këngëtaren Qerreti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here