Edhe pse faqa jonë është “Thashetheme”, ne i vërtetojmë shpeshherë ato. Dëgjuam se këngëtarja simpatike Argjentina Ramosaj do të martohet në muajin qershor, por kontaktuam me të, dhe ja çfarë na tha?

“Jo, është një thashetheme, nuk është e vërtetë se do të martohem”.

Ndërsa për momentin nuk mendon për martesë, ajo po shikon se si po pritet kënga e saj, e sjellë këto ditë me një klip interesant./ M. GJ/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here