Këngëtarja Argjentina Ramosaj këtë muaj ka marrë ftesa të shumta nga organizatorë të ndryshëm në Kosovë, ndërsa tani janë konfirmuar dy mbrëmje ku ajo do të përformojë, një në Prizren e një në Prishtinë.

Një nga klubet me të frekuentuara në Prishtinë, e paralajmëron mbrëmjen me Argjentinën, si më të veçantën në kryeqytet.

Në përformimet e saj, Argjentina do të jete e shoqëruar nga “Nouveau Beats” dhe Dj Vins Le Fin, njofton Zhurnal.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here