Kohë më parë është folur rreth një bashkëpunimi mes këngëtarëve Vedat Ademi dhe Argjentina Ramosajt,por një gjë e tillë nuk ndodhi.

Thuhet se gjithqka nisi kur Vedati kërkoi që edhe Argjentina të paguante për këngën edhe pse ajo ishte mysafire në këngë,por Argjentina nuk ka pranuar ta bëjë një gjë të tillë,gjë që edhe ka sjellur dështimin e këtij bashkëpunimi,i cili nëse do të bëhej do të ishte me siguri mjaft interesant duke pasur parasysh stilet e dy këngëtarëve e po ashtu suksesin e tyrë arritur kohëve të fundit, ku cdo këngë e tyre është bërë hit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here