Është një nga këngëtaret dhe femrat më të bukura të shou bizit shqiptar.

Megjithatë Argjentina Ramosaj, nuk lë rast pa e evidentuar këtë fakt.

Në një fotografi të cilën e ka postuar në rrjetin social Facebook, Ramosaj shkruan se, “ koha ndryshon, ndërsa ajo mbetet e njëjtë”. Foto flet më shumë se fjalët ndaj dhe shijojeni atë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here