Kohë pushimesh duket se është edhe për disa këngëtarë, edhe pse janë të pakët ata që pushojnë verës, pasi që mbrëmjet dhe dasmat nuk i lënë të bëjnë një gjë të tillë.

Këngëtarja deçanase, Argjentina Ramosaj mund të themi me plot gojë se ka pasur një vit të suksesshëm, prandaj edhe disa ditë nën diell sigurisht se i ka merituar.

Këngëtarja e shumë hiteve ka zgjedhur bregdetin shqiptar për t’u relaksuar. Ajo ka postuar fotografi në facebook duke u rrezitur në Dhërmi me shoqerine.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here