Në një kohë rekord, Argjentina publikon videon e saj të tretë për këtë vit, e cila titullohet “Jeta vazhdon”.

Duket sikur Argjentina është në vrap e sipër për t’u bërë një ndër emrat më të njohur në skenën muzikore shqiptare e duket se po ia arrin qëllimit.

Videot e saj janë gjithmonë shumë cool dhe këngët mjaft mirë të realizuara. “Jeta vazhdon” premton të ketë sukses, por ritmet dhe këngët e Argjentinës vazhdojnë të qëndrojnë në një territor të sigurt.

Personalisht mendoj se do t’i duhet të rrezikojë pak dhe të sjellë diçka komplet kundra rrymës në vend, në mënyrë që të tërheq vëmendjen e publikut dhe kështu të veçohet nga pjesa tjetër e këngëtareve. Sh2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here