Ka thënë kohë më parë se ka shumë dashuri për kafshët, por, si duket, edhe gjallesat e ujit janë miqtë e saj. Ja ku është këngëtarja e hitit “Engjëjt qajnë”, të cilën e shohim të shoqëruar me dy miq të jashtëzakonshëm.

Argjentina Ramosaj dhe miqtë e saj – dy delfinë. Kjo është fotoja, e cila është vetëm njëra nga shumë të tjera, që tashmë janë në faqen e saj të “Facebookut”.

Ajo i ka përfunduar pushimet, duke marrë kujtimin e disa fotove më të bukura dhe me miqtë më interesantë. Ndoshta kur e ka parë këtë miqësi, i fejuari Valoni ka xhelozuar për këtë dashuri të delfinëve. M. GJ.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here