Argjentina Ramosaj ka zbuluar se ajo është duke punuar në këngë të reja dhe se së shpejti do të vijë me një duet.

Këngëtarja e ka shfrytëzuar rrjetin “Facebook” për të bërë kureshtarë fansat e saj për bashkëpunimin e radhës.

“Së shpejti me projekte të reja, ndër to edhe një duet shumë i bukur. Përqafime”, ka shkruar ajo në një nga postimet e saj më të fundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here