Në natën e fundit të vitit, në atë të ndërimit të motmoteve në Kërçovë bëhet një nga festat më të mëdha dhe për këtë rast për argëtimin e të pranishmëve do ju argëtojnë hit këngëtarët më të mirë të momentit. Organizatorët e këtij eventi kanë bërë një përzgjedhje shumë të mirë për të gjitha moshat duke filluar rock grupi legjendarë Elita 5 që me hitet e tyre janë pëlqyer nga të gjitha grup moshat, e më pas edhe me këngëtaren seksi Argjentina Ramosaj e cila për herë të parë do të argëtojë publikun atje, ndërsa për të rinjtë ata kanë ftuar reperin e njohur Capital T. Mileniumi ju pret për të festuar një natë të paharruar me këngëtarët më të mirë të momentit.

Burimi:  vipat.info

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here