Ardit Stafa është shpallur fitues i edicionit të dytë të reality shou “VIP Shpija”.

Stafa ka marrë shumicën e votave të shikuesve të reality shout i cili për protagonistë kishte yjet dhe fytyrat prominente të televizionit kosovar.

Fitorja e Ardit Stafës mund të konsiderohet befasi e dorës së parë pasi favoritë ishin Qetsor Ferrunaj dhe Mc Kresha, të cilët nxisnin vazhdimisht debate në shtëpi edhe pse siç duket nuk i kanë lënë mbresa pozitive publikut kosovar

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here