Të dielën (sot) fillon në ekranin e “Klan” programi i preferuar i shqiptarëve, “E diela shqiptare”.

Çdo fillim vjeshte, krahas strukturës së zakonshme, aty prezantohen dhe këngët pjesëmarrëse te “Kënga Magjike”, ndërkohë që ne mësojmë se Arditi ka marrë si bashkautore tek “E diela” edhe Dalina Buzin.

Dalina vjen nga një karrierë e gjatë në gazetarinë e shkruar dhe atë televizive. Më përpara ka qenë autore/skenariste e “Pasdite në Top Channel”, “Top Fest”, “Me shumë dashuri (2 sezonet)”, “Dua më shumë Shqipërinë 3” dhe “Star Akademi 2”, si dhe është botuesja e revistës “Anabel”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here