Këngëtari Ardian Bujupi, i cili doli i treti në “Deutschland Sucht Den Superstar”, sërish do të jetë pjesë e një gare në Gjermani – kësaj radhe jo për këndim, por për vallëzim.

“Let’s Dance” është një shou shumë i popullarizuar Gjermani, i ngjashëm me atë “Dance with the Star”. Spektakli pritet të fillojë më 14 mars dhe Bujupi do të jetë njëri nga konkurrentët e kësaj gare.

Këngëtari kosovar për partnere në këtë shou do ta ketë Katja Kalugin, e cila do të mundohet ta nxjerrë në pah talentin prej valltari të Ardianit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here