Modeli i njohur dhe i pakonkurrencë Arbias Selmonaj pas sukseseve që kishte në vitin që lam pas , këtë vitë ai edhe më shumë do jetë IN.

Momentalisht modeli është duke bërë disa fotografi dhe poashtu nuk i mungojnë as ofertat për reklama , ai është i lindur për pistë , është i lindur për fotografi , është i lindur i veçantë dhe i tillë po vazhdon të jetë gjithmonë.

Pas shumë suksese që kishte në 2011, me shumë reklama dhe paraqitjeve dinjitoze, modeli nuk u ngop nga sukseset që kishte pa pushuar menjëherë fillon vitin 2012 duke realizuar fotografi dhe duke marrë shumë oferta për reklama poashtu edhe çmimi kyresor dhe shumë me vlerë “Mister Kosova 2012″.I mirë me të gjitha të mirat Arbias Selmonaj vetëm për Editorial-in do i bëjë promovimin e fotografive të reja për të cilat është duke punuar dhe që do i përfundoj shumë shpejt.

Edhe fotografët e kanë të leht të punojnë me Arbiasin, është i lindur për aparat dhe nuk ka nevoj për ndërhyrje kompjuterike ( photoshop ) ngase është i përkqyer si model.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here