Djaloshi nga Kosova i cili momentalisht jeton në Gjermai është bërë pjesë e një kompanie gjermane për reklamimin e vjeshjeve të tyre.

Siç thekson Arbeni, ai është përzgjedhur si imazh publicitar i kësaj kompanie si një fytyrë adekuate për veshjet e tyre.

Kontrata të cilën ai e ka nënshkruar është për një kohë të gjatë dhe gjithë sezonin Arbeni do të shfaqet nëpër reklama të ndryshme që do të realizojnë ato. Këto ditë ai është kthyer dhe nga një pushim që ka realizuar në Izrael.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here