Eshtë e rrallë të gjesh aktorin e njohur Arben Derhemi, pub-eve të kryeqytetit, që pas martesës dhe lindjes së vajzës, dhe kjo është një nga ditët e rralla që padyshim nuk mund të shpëtonte pa u kapur mat.

Beni ka qenë te Flares me një grup miqsh dhe më në fund pas disa lutjesh, ka vendosur të këndojë edhe ai një këngë.

Kjo fotografi është shkrepur gjatë performancës së tij, ku në fillim e ka nisur me të qeshur, ndërsa më pas e ka marrë shumë seriozisht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here