Ajo, pa dyshim është një nga femrat seksi më të lakuarat, jo vetëm në mediet shqiptare, por sidomos ato në Amerikë. Falë sensualitet të saj, modelja shqiptare Anxhela Martini këtë herë në fotot e saj më të reja dhe në “Facebook”-un e saj ka publikuar disa foto pak më të mbuluara, por, si gjithmonë provokon shumë seksi.

Ndërsa, këtë herë si duket në këtë fotografi, ku njërën jeni duke e parë këtu nuk janë realizuar për ndonjë event, apo reklamë, por për një kopertinë të një revistë shqiptare, të cilët e quan Anxhelën si “Supergirl”.

Nëse hyni dhe shihni “Facebook”-un e modeles, shihni ndoshta një profil të mbushur me shumë foto “hot’.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here