angelamartiniBukuroshja Shkodrane e cila po bën karrierë në modeling, së fundi ka publikuar një foto të ngjashme me një sekuencë filmi, duke shtuar se Anxhela Martini është ulur pranë një mashkulli dhe mban pistoletën në dorë. Veshja e errët, arma në dorën e djathtë dhe pranë, valixhja që mbahet zakonisht nga vrasësit serial me “mjetet e punës”.

Sic e shikoni në foto, pranë Anxhelës qëndron edhe një mashkull me një shutgun. Pavarësisht pozës së frikshme Anxhela Martini duket mjaft seksi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here