AMAnxhela Martini në kopertinën e revistës zvicerane më të famshme për meshkuj, “Maxim”. Lajmin e ka zbuluar vetë këngëtarja, e cila përmes Instagram-it ka sjellë tek lexuesit e saj edhe një foto të kopertinës. Dhe, Anxhela nuk harron dhe te falënderojë ata të cilët e kanë mundësuar këtë sukses të saj.
Anxhela Martini

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here