Anulohet koncerti i Eda ZaritKëngëtarja Shqiptare, e cila njihet për zërin e saj të bukur dhe stilin e muzikës, ka shtyrë koncertet e saj për fundvit, për shkak të, siç thuhet, problemeve teknike që ka hasur grupi.

Njoftimi për këtë është bërë nëpërmes faqes zyrtare të Eda Zarit, ku thuhet se koncerti pritet të mbahet gjatë vitit 2010.

Koncerti është postuar për vitin 2010, kështu që ju falënderojmë shumë për durimin dhe ju urojmë festat”, shkruan në këtë njoftim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here