Hathaway ka refuzuar ofertat për nudizëm para se xhirojë skena seksuale për filmin e ri “Love and Other Drugs”, pasi ajo nuk ka dashur rregulla të ashpra të interferojnë me performancën e saj.

Karakteri i aktores shpesh duhej të heqë teshat për të bërë ‘lojëra të shpejta’ me bashkë-aktorin Jake Gyllenhaal në film.

Por Hathaway është zotuar se do të heqë dorë nga marrëveshjet standarde të nudizmit dhe do t’i lejojnë vetes të diktojë vetë ajo se çfarë mund dhe çfarë nuk mund të shfaqë.

“Kam vendosur se nuk dua të bëj këto skena dhe mendoj, ‘Oh, mundem ta kthej trupin vetëm 36 shkallë, pasi ne do të thyenim kontratën’,”, ka thënë aktorja

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here