Hathaway ka humbur rreth shtatë kilogramë për rolin e Fantine në dramën “Les Miserables”.

Aktorja iu nënshtrua një dietë drastike, ku e ka pasur të lejuar të konsumojë vetëm pemë, perime dhe pakëz proteina.

Hathaway edhe në të kaluarën ka qenë mjaft e hollë, sepse këtë gjithmonë ia kanë kërkuar rolet filmike, ndërsa për linjën e saj thotë se janë meritorë ushqimi dhe ushtrimet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here