Ja më në fund e shohim të dalë për jetë nate, jashtë punës që bën si e ftuar në lokale të ndryshme, e megjithë këtë, e kemi kapur mat kësaj radhe duke mësuar edhe prirjet e saj partiake.

Me dy gishtat lart, simbol i demokracisë, Anjeza preferon të pozojë në fotografi pa fshehur pëlqimin e saj për PD-në.

Të paktën ne kështu e marrim, duke u nisur dhe nga statistikat që pjesa më e madhe e këngëtareve të reja, anojnë nga e djathta…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here