Ajo është një nga këngëtaret shqiptare që ka mahnitur me zërin e saj.

Por ndryshe nag pjesa dërmuese e këngëtareve në Shqipëri ajo nuk ka eksperimentuar shumë me veten, dhe pas kalimit të viteve ajo është thuajse e njëjta.

Kjo foto e rreth 8 viteve më parë, e një prej zërave më të bukur të muzikës së lehtë shqiptare, Anjeza Shahini, na lë të kuptojnë se sa shije ka pasur Anjeza që në atë kohë, duke mos e ekzagjeruar as me veshjen dhe as me trukun, duke synuar drejt thjeshtësissë dhe elegancës.

Nuk diskutohet që në atë kohë koleget e saj shfaqeshin shumë më ndryshe në evente sesa Anjeza.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here