Pas publikimit të baladës së saj më të fundit, Anjeza Branka ka në plan që shumë shpejt të nxjerrë një këngë dhe klip të ri.

Në harkun kohor të dy javëve do të jetë gati dhe klipi i ri, ndërsa kjo periudhë edhe për të do të jetë shumë e ngjeshur me koncerte…

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here