Anjeza Haxhija, një nga banoret e “Big Brother-it” të kaluar e kemi parë këto ditë të veshur me fustan nuserie në profilin e saj në facebook.

Në fakt kur kemi kontaktuarmë të mësuam se nuk bëhej fjalë për një martesë të mundëshme të sajën, por vetëm për provë… Janë fustanet e një mikëshës sime, pohon Anjeza, dhe asgjë më tepër.

Më mirë që e pytem, së ku nuk do na shkonte mendja,pasi kemi dëgjuar këto ditë që Anjeza dhe Poli i “Big Brother 1” janë lidhur së bashku dhe nuk do ishte çudi që të mendomin për martesën e tyre.

Gjithsesi, Anjezës i shkon shumë fustani i nusërisë…./Shekulli2/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here