Këngëtarja e muzikës folk, Anjeza Branka, duket se ka zënë karar me jetën e saj personale.

E çfarë mund të dojë më shumë një këngëtare, veçse menaxherin e saj në profesion, ta ketë edhe menaxher në jetë…

E lidhur që prej afro dy vjetësh me Landin, këngëtarja duket si e qetë dhe rehat në lidhjen e re.

Pas divorcit me bashkëshortin, nuk kaloi shumë kohë që ajo të zgjidhte njeriun që kalonte më shumë kohë, si shok të ngushtë e pse jo dhe të dashur. (BLUETOOTH)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here